Velkommen til Mathias – vores nye træner

BYD Mathias Gjættermann VELKOMMEN hos Fitnesspaafarten!

Fitnesspaafarten har netop ansat en ny fantastisk og yderst kompetent træner, som har personlighed, faglig kompetence og jysk sindsro.

Mathias er 26 år og kommer fra Holstebro.
Mathias er uddannet murer, men er pt. i gang med en idræt & sundheds bachelor på SDU, som er færdiggjort i sommeren 2020.
Mathias har gennem sit liv været meget aktiv i foreningsmiljøet, hvor han har dyrket mange forskellige sportgrene. Løb og god form har været en central del af sporten. Han bruger løb til at bibeholde eller forbedre hans form, når fodboldsæsonen er sat på pause.

Mathias har undervist på Oure Sport og Performance i mange år, og er bl.a. uddannet skiinstruktør, og har haft med mange familier at gøre på skolens sommerkurser, og bl.a. undervist skolens efterskoleelever på skilinjen.

Det er en STOR fornøjelse og et KÆMPE “scoop” at ha’ fået Mathias med i Fitnesspaafartens bil, og I kan bl.a. hilse på Mathias på søndag til fællestræningen kl. 10!

Mathias kommer bl.a. til at skulle stå for løbehold i Odense, hjælpe med fællestræningerne ved Skovsøen, og andre steder som der udvides med, og diverse træningshold i Odense! I kan bl.a. møde Mathias på søndag til fællestræning på Engen kl. 10!

VELKOMMEN!