Information om fællestræning ved Skovsøen

Træningen vil være en kombination af løb- og styrketræning, og træningen vil være niveaudifferentieret, så alle kan deltage. Mød op og tag eventuelt en ven, veninde, kollega mor eller endda svigermor, samt en vandflaske og dit gode humør, og skyd søndagen igang på bedste vis!

Hvad indeholder træningen?
Træningen foregår i de naturskønne omgivelser ved Skovsøen, og træningen vil bestå af en kombination af løb og styrketræning, hvor man vil få brugt hele kroppen. Der vil være indlagt forskellige styrke-, koordination- og balanceøvelser.

Kan jeg mon være med?
Træningerne vil være niveaudifferentieret, så derfor kan alle deltage uanset niveau! Så lad nu være med at tror, at du ikke kan deltage, fordi de andre deltagere måske er i bedre form end dig.

Denne træning er for alle uanset alder og fysisk form.

Praktisk

HVOR Træningen foregår ved Skovsøen i Odense

HVORNÅR Vi træner fast hver søndag kl. 10-11

DATOER Vi træner på følgende datoer:
12. maj
26. maj
2. juni
9. juni
16. juni
4. august
11. august
25. august

PÅKLÆDNING Vi træner udendørs i al slags vejr, det er derfor smart at tage påklædning på derefter.

Tilmelding

Kunne du tænke dig være med til fællestræningen, kan du tilmelde dig ved at overføre kr. 40,- på MobilePay til tlf. 56600 ‘Fitness På Farten’.

Husk at skrive dit navn og dato for deltagelse i kommentarfeltet.

Hold dig opdateret på din træning

På vores Facebook-side har vi lagt alle træninger ind under begivenheder, så du let kan holde dig opdateret. Hvis der er ændringer, aflysninger af træning eller lignenede, vil man bedst kunne holde sig informeret her.

Tilmeld dig de træninger, du deltager i eller er interesseret i, så vil du modtage en notifikation, hvis der er vigtig information til dig som deltager.

Gå til Facebook