Information om 4-ugers holdtræning ved Skovsøen

Vi træner i dette forløb 2 gange om ugen (mandag + onsdag) med mulighed for at deltage på to forskellige tidspunkter (se boksen med praktisk info). Derudover kan man også frit deltage ved Fællestræning ved Skovsøen om søndagen (normalpris kr. 40,- pr. gang). Træningen vil være niveaudifferentieret, så alle kan deltage.

Hvad indeholder træningen?
Træningen foregår i de naturskønne omgivelser ved Skovsøen i Odense. Træningen vil tage udgangspunkt i funktionel træning med fokus på balance-, koordinations- og smidighedsøvelser, som styrker kredsløbet og muskelstyrken.

Kan jeg mon være med?
Træningerne vil være niveaudifferentieret, så derfor kan alle deltage uanset niveau! Så lad nu være med at tror, at du ikke kan deltage, fordi de andre deltagere måske er i bedre form end dig.

Denne træning er for alle uanset alder og fysisk form.

Praktisk

HVOR Træningen foregår ved Skovsøen i Odense

HVORNÅR Vi træner fast hver mandag, onsdag og søndag. Hold træner kl. 17.00 – 17.50. Hold 2 træner kl. 18.00 – 18.50

DATOER Træningen vil foregå på følgende datoer:
29. maj
3. juni (Fællestræning)
5. juni
9. juni (Fællestræning)
10. juni
12. juni
16. juni (Fællestræning)
17. juni
19. juni
24. juni

PÅKLÆDNING Vi træner udendørs i al slags vejr, det er derfor smart at tage påklædning på derefter.

Tilmelding

Kunne du tænke dig være med til fællestræningen, kan du tilmelde dig ved at overføre kr. 1000,- på MobilePay til tlf. 56600 ‘Fitness På Farten’.

Husk at skrive dit navn og forløb du tilmelder dig i kommentarfeltet.

Hold dig opdateret på din træning

På vores Facebook-side har vi lagt alle træninger ind under begivenheder, så du let kan holde dig opdateret. Hvis der er ændringer, aflysninger af træning eller lignenede, vil man bedst kunne holde sig informeret her.

Tilmeld dig de træninger, du deltager i eller er interesseret i, så vil du modtage en notifikation, hvis der er vigtig information til dig som deltager.

Gå til Facebook