VELKOMMEN TIL

Velkommen til Fitness På Farten – Hårdt, men hyggeligt. Mit navn er Carsten Drud, og jeg står bag Fitness På Farten. Vi holder til på Damgaarden i Brylle, hvor vi har forskellige typer træning med udgangspunkt i vores træningsgarage. Her kan man være med i 6-ugers torsdagstræning og 6-ugers løbetræning i Brylle.

Udover træning i Brylle har du også mulighed for at deltage i vores faste og meget populære Fællestræning ved Skovsøen i Odense og 4-ugers holdtræning ved Skovsøen, hvor vi træner ude i det fri. Som noget nyt har vi også 6-ugers løbetræning i Odense.

Vi håber du finder PRÆCIS det, du har lyst til, for at komme i bedre form.

Fitnesspaafarten.dk - Hårdt, men hyggeligt - Træning med Carsten drud

CARSTEN DRUD

I hele mit 37 år lange liv har jeg dyrket sport og prioriteret det i min hverdag – lige fra fodbold, golf, skiløb, løb, styrke og cykling. Derfor var det naturligt for mig, at bevægelse skulle være en del af mit arbejdsliv.

Jeg er uddannet skolelærer og har oven i det en bachelor i idræt, derudover er jeg også uddannet professionel skiinstruktør, og er i dag med til at uddanne de nye skiinstruktører fra Den Danske Skiskole. Derudover har jeg gennemført marathon og Ironman, og var heldig også at deltage i en af de største golfturneringer U.S. Open i 2015.

Når du træner med mig vil der være fokus på motivation, feedback og godt humør. For jeg insisterer på, at træning med Fitness På Farten skal være HÅRDT, men HYGGELIGT.

TRÆNINGSGARAGEN

Fitness på Farten holder til på Damgaarden i Brylle på Fyn lidt udenfor Odense. I en ombygget længe har vi lavet en rå, fed og funktionel træningsgarage – som kun hedder “garage”, fordi der engang har været plads til de store maskiner på gården. Vi har både træningsformer i træningsgaragen med f.eks. Bootcamp, ude i naturen til Fællestræning og på faste ruter, når vi f.eks. har løbehold. 

I træningsgaragen har vi et stort udvalg af kettlebells, fitnessbolde, elastikker, spinningcykler o.m.a., som vi bruger til de forskellige træningstyper. Du behøver derfor ikke tænke på andet end påklædning og en vanddunk.

Carsten og hans familie bor selv på Damgaarden med børn, katte og hvad dertil hører. Derfor er det ikke muligt at parkere inde i gården ved stuehuset. Der er dog gode muligheder for parkering lige op ad bygningen, så der er plads til alle. 

Følg med på Instagram

På vores Instagram – @fitnesspaafarten.dk – kan du følge med i vores mange aktiviteter, få fede tips til din træning og deltage i konkurrencer. Kom med – vi har det hårdt, men hyggeligt.