Velkommen til Mathias – vores nye træner

Ny træner hos Fitnesspaafarten - Mathias

BYD Mathias Gjættermann VELKOMMEN hos Fitnesspaafarten!

Fitnesspaafarten har netop ansat en ny fantastisk og yderst kompetent træner, som har personlighed, faglig kompetence og jysk sindsro.

Mathias er 26 år og kommer fra Holstebro.
Mathias er uddannet murer, men er pt. i gang med en idræt & sundheds bachelor på SDU, som er færdiggjort i sommeren 2020.
Mathias har gennem sit liv været meget aktiv i foreningsmiljøet, hvor han har dyrket mange forskellige sportgrene. Løb og god form har været en central del af sporten. Han bruger løb til at bibeholde eller forbedre hans form, når fodboldsæsonen er sat på pause.

Mathias har undervist på Oure Sport og Performance i mange år, og er bl.a. uddannet skiinstruktør, og har haft med mange familier at gøre på skolens sommerkurser, og bl.a. undervist skolens efterskoleelever på skilinjen.

Det er en STOR fornøjelse og et KÆMPE “scoop” at ha’ fået Mathias med i Fitnesspaafartens bil, og I kan bl.a. hilse på Mathias på søndag til fællestræningen kl. 10!

Mathias kommer bl.a. til at skulle stå for løbehold i Odense, hjælpe med fællestræningerne ved Skovsøen, og andre steder som der udvides med, og diverse træningshold i Odense! I kan bl.a. møde Mathias på søndag til fællestræning på Engen kl. 10!

VELKOMMEN!

Ny hjemmeside – Nye hold med Fitnesspaafarten.dk

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores tidligere hjemmeside blev for trang til alle de mange træningshold, så der skulle ske noget andet. Derfor er der nu et bedre overblik over, hvilke træninger, vi kan byde på, så du let kan dele dem med venner og bekendte. Lad os kort introducere de forskellige hold, du kan være med på.

I løbet af sommeren vil man kunne deltage i den populære Fællestræning ved Skovsøen i Odense, hvor alle kan være med for kun 40,- pr. gang. Og så er der endda kommet en ny træner på, nemlig Mathias, som vi vil få meget mere glæde af fremover.

Desuden er der kommet endnu en “lille ny” til udvalget af træninger udendørs med det nye 4-ugers holdtræning ved Skovsøen, hvor man oven i 2 ugentlige træninger, også deltager gratis ved fællestræningerne om søndagen. Så man har faktisk hele 3 træningsdage hver uge.

Vi har startet to hold med løbetræning op – et løbehold i Odense og et løbehold i Brylle – hvor du kan blive bedre og måske endda hurtigere, når du løber. Forløbene er begge planlagt til at vare i 12 uger, og det er også for alle og enhver, så tøv ikke med at komme med. Alle uanset form, kan være med, og det er en god måde at komme i gang på at løbe, da du får en grundig introduktion til at løbe rigtigt og effektivt.

På Damgaarden i Brylle vil der også komme et nyt hold med 6-ugers torsdagstræning, som dog primært foregår inden for. I træningsgaragen er der masser af muligheder for at træne funktionelt, så både kondition, balance og styrke forbedres. Igen en træningstype for alle, og så er træningen klaret inden weekenden rammer os.

Vi vil bruge Facebook og Instagram, som vi plejer, så følg med, så du får både vigtig information og alt det andet hyggelige med i farten.

Varme træningshilsner fra

Mathias og Carsten