Ny hjemmeside – Nye hold med Fitnesspaafarten.dk

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores tidligere hjemmeside blev for trang til alle de mange træningshold, så der skulle ske noget andet. Derfor er der nu et bedre overblik over, hvilke træninger, vi kan byde på, så du let kan dele dem med venner og bekendte. Lad os kort introducere de forskellige hold, du kan være med på.

I løbet af sommeren vil man kunne deltage i den populære Fællestræning ved Skovsøen i Odense, hvor alle kan være med for kun 40,- pr. gang. Og så er der endda kommet en ny træner på, nemlig Mathias, som vi vil få meget mere glæde af fremover.

Desuden er der kommet endnu en “lille ny” til udvalget af træninger udendørs med det nye 4-ugers holdtræning ved Skovsøen, hvor man oven i 2 ugentlige træninger, også deltager gratis ved fællestræningerne om søndagen. Så man har faktisk hele 3 træningsdage hver uge.

Vi har startet to hold med løbetræning op – et løbehold i Odense og et løbehold i Brylle – hvor du kan blive bedre og måske endda hurtigere, når du løber. Forløbene er begge planlagt til at vare i 12 uger, og det er også for alle og enhver, så tøv ikke med at komme med. Alle uanset form, kan være med, og det er en god måde at komme i gang på at løbe, da du får en grundig introduktion til at løbe rigtigt og effektivt.

På Damgaarden i Brylle vil der også komme et nyt hold med 6-ugers torsdagstræning, som dog primært foregår inden for. I træningsgaragen er der masser af muligheder for at træne funktionelt, så både kondition, balance og styrke forbedres. Igen en træningstype for alle, og så er træningen klaret inden weekenden rammer os.

Vi vil bruge Facebook og Instagram, som vi plejer, så følg med, så du får både vigtig information og alt det andet hyggelige med i farten.

Varme træningshilsner fra

Mathias og Carsten